Aktuelni projekt- Hotel Excelsior, Dubrovnik

Jedan od naših aktuelnih referentnih objekata sigurno je Hotel Excelsior u Dubrovniku koji svoja vrata za prve goste otvara početkom maja (2017. g.).

Smešten u bivšoj kraljevskoj vili iz 1913.g. i izgrađen tako da u potpunosti iskoristi zapadnu stranu gledajući na zaštićeni Stari grad, Hotel Excelsior Dubrovnik ima zavidan položaj - samo pet minuta šetnje od srednjovekovnih gradskih zidina. Veličanstvenost ovog okruženja u potpunosti možete ceniti tek kada se u njemu nađete: spokojni vrtovi idealni za šetnju, privatna plaža, tri restorana s mnogobrojnim prostranim terasama, sve s nezaboravnim pogledima na Jadran i Dubrovnik. Za dodatni dašak luksuza, tu je glamurozni wellness i spa centar s ponajvećim unutrašnjim bazenom u gradu.

Investitori su nam poverili izvođenje mašinskih instalacija koje uključuju klimatizacijske i ventilacijske sisteme i sisteme za grejanje. Uz navedeno izvodili smo i gasne, vodovodne i kanalizacione instalacije za čije smo se izvođenje u zadnjih 27 godina specijalizovali i po čemu smo prepoznati od strane investitora i struke.

 

PET-PROM tim još jednom je pokazao da iza njihovog rada stoji odgovornost i stručnost u realizaciji objekata koji zahtevaju najviši nivo kompetentnosti i besprekornosti u izvođenju radova.

Ponosimo se još jednim priznanjem našeg rada i celim PET-PROM timom!

 

Izvor: Hotel Excelsior Dubrovnik, arhiva Adriatic Luxury Hotels; PET-PROM d.o.o. arhiva

GALERIJA