Aktualni projekt- jedna od najvećih investicija u hotelijerstvu u Hrvatskoj!

Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort- dva nova luksuzna ljetovališta na istočnoj obali Istre u Rabcu otvaraju svoja vrata prvim gostima sredinom lipnja (2017.g.).

Valamar Riviera investirala je stajala vrtoglavih 562 milijuna kuna, od čega na resort Girandella otpada 347 milijuna kuna. Uz rovinjski hotel Park, čija je vrijednost oko 600 milijuna kuna, a bit će dovršen iduće godine, ovo je jedna od najvećih investicija u hotelijerstvo u državi.

Radovi su počeli početkom listopada prošle godine (2016.). Iako su rokovi bili dosta kratki, sve je ekspresno riješeno i ušminkano gotovo do neprepoznatljivosti u odnosu na stare hotele, vile i restorane. Ova investicija je i po površini bila velika, rasprostire se na čak 15 hektara i predstavlja jednu od najizazovnijih investicija Valamara dosad.

Investitori su nam povjerili izvođenje strojarskih instalacija koje uključuju klimatizacijske i ventilacijske sustave te plinske instalacije za čije smo se izvođenje u zadnjih 27 godina specijalizirali i po čemu smo prepoznati od strane investitora i struke.

PET-PROM tim još jednom je pokazao da iza njihovog rada stoji odgovornost i stručnost u realizaciji objekata koji zahtijevaju najvišu razinu kompetentnosti, brzinu i besprijekornosti u izvedbi radova.

Ponosimo se još jednim priznanjem našeg rada i cijelim PET-PROM timom!

GALERIJA