Zastupništva/ Brema

Proizvodnja leda od 1985.

Brema

Od 1985. godine proizvode sustave za izradu leda sa stalnom brigom i fokusom na detalje.

Njihova je strast izrada leda što je ujedno i njihova obaveza prema klijentima kojima uvijek nastoje osigurati optimalna i pravovremena rješenja za njihove potrebe.

Dizajniraju i proizvode uređaje po najvišim standardima. Koristeći najbolje materijale i naprednu tehnologiju. Krucijalni faktor njihov je visoko kvalificiran tim čiji članovi kontinuirano nadograđuju svoje znanje i know-how.
Konstantnim naporima i istraživanjima, s ciljem potpunog razumijevanja i predviđanja razvoja tržišta i konstantnom proizvodnjom nadograđenih linija proizvoda, pozicionira nove proizvode iz godinu u godinu.

Uređaji proizvedeni od strane Brema Ice Makers izuzetno su pouzdani, funkcionalni i sigurni. Brema Ice Makers uređaji certificirani su od strane međunarodnih certifikata normom UNI EN ISO 9001:2008 te CE oznakom.
Nastavno na TÜV Rheinland oznaku i potvrdu, cijeli asortiman ledomata zaprimio je potvrdu od svih europskih i ne-europskih certifikacijskih tijela.

Kao potvrdu kvalitete Breme u cijelom svijetu i njegovih proizvoda dobili su nekolicinu potvrda: NSF, ETL Listed, ETL Sanitation, WRAS, KC, UKR, S-Mark e RCM.