Zastupništva/ Epta (Costan)

Sedam brendova potpisuju najbolju ponudu hladnjaka

Epta (Costan)

Osnovna djelatnost grupacije je proizvodnja i prodaja cjelokupnih sustava za komercijalne hladnjake kroz integraciju specifičnih linija proizvoda unutar svojih brendova.

Epta osigurava široki izbor rješenja za očuvanje i prezentaciju svježih i smrznutih proizvoda koji su dizajnirani za trgovce u maloprodajnom segmentu koji žele jedinstvenog i kompletnog partnera za realizaciju kompaktnih sustava po principu „ključ u ruke“ na globalnoj razini.

Epta stvara inovativne i održive sustave te sustave po individualnim zahtjevima klijenata

Tehnološke inovacije glavna su vodilja njihove proizvodnje koja je usmjerena na očuvanju energije i značajnom smanjenju utjecaja na okoliš kroz primjenu F-plinova usklađenih s prirodnim tvarima. Epta Grupa, između ostalog, osigurava najviši stupanj prilagodbe u kontekstu da se svaki proizvod ističe svojim dizajnom, stilom, modernosti i funkcionalnosti te u skladu sa stilom i potrebama trgovine.

Rashladni ormari

  • Rashladne vitrine i vitrine za samoposlugu za svježe, raspakirane i spakirane proizvode
  • Pozitivna temperatura za vertikalna i polu-vertikalna brojila za svježe pakiranu hranu
  • Negativna temperatura za vertikalne i horizontalne ormare za čuvanje zamrznute hrane
  • Priključni ormari za hlađenje s malim i srednjim ugrađenim jedinicama

Rashladnici malih, srednjih i velikih kapaciteta

Komercijalne i industrijske hladne komore koje su razvijene u skladu s najvišim standardima energetske učinkovitosti te s optimalnom prilagodbom u skladu sa zahtjevima trgovine.

Sedam brendova potpisuju najbolju ponudu hladnjaka

Sedam prestižnih marki (brendova) grupaciji, svojim uspjehom i znanjem, doprinose visoke kompetencije za „napajanje“ svih vrsta trgovina.

COSTAN

Posluju od 1946. godine počevši kao obrtnici u radionici za proizvodnju zamrzivača i rashladnih ormara čime, danas, predstavljaju originalnu osnovnu djelatnost Epta-e kojoj se pridružila 1986. godine postavivši se najkvalitetnijom i kompetentnom uslugom, tehnološki naprednim i pouzdanim proizvodima (cjelokupan servis po principu „ključ u ruke“). Brend se distribuira preko prodajne mreže koja uključuje lokacije u Italiji i u inozemstvu.

www.costan.com

Eurocryor

Osnovana 1991. godine u Solesino (Padova, Italija), već u samim počecima demonstrirao svoj stvaralački potencijal i najbolju interpretaciju talijanskog dizajna. Eurocryor dizajnira hladnjače za krajnju upotrebu i poslužne hladnjače koje zadovoljavaju funkcionalne i estetske zahtjeve klijenata.

www.eurocryor.com

Misa

Osnovana 1969. godine, Misa je danas tržišni lider koji se specijalizirao u proizvodnji komercijalnih i industrijskih hladnih komora. Epti se pridružila 2011. godine čime je Grupa zaokružila svoju ponudu i stvorila nove mogućnosti u HoReCa sektoru. Misa je stvorila svoje ime na talijanskom i međunarodnom tržištu zahvaljujući ulaganjima u naprednu tehnologiju i visoko kvalitetne, ekološki održive proizvode te dobivenim certifikatima.

www.misa-coldrooms.com

Iarp

Osnovana 1983. godine, Iarp se specijalizirao za proizvodnju prilagođenih rješenja za samoodržive (plug-in) hladnjake. Dio Epta Grupe postala je 2013. godine čime je grupaciji donijela izvanredni tehnički know-how. Grupaciji doprinosi poslovnu diverzifikaciju i kompletira Eptinu cjelokupnu ponudu te time otvara vrata u industriji hrane i pića.

www.iarp-plugin.com

Knudsen Køling

Knudsen Køling danski je brend specijaliziran za projektiranje, ugradnju i održavanje rashladnih i CO2 sustava po principu „ključ u ruke“. Epta Grupi se pridružio u srpnju 2015. godine, sa sjedištem u Køge, u blizini Kopenhagena. Knudsen Køling od 1961. godine opskrbljuje danske trgovce i industriju s izvrsnim dizajnom i iznimno učinkovitim rashladnim ormarima, plug-in rješenjima uz nacionalnu prodajnu, distribucijsku i servisnu mrežu.

www.knudsenkoling.dk

Bonnet Névé

Bonnet Névé brend rezultat je spajanja dvaju najbitnija brenda na francuskom tržištu: Bonnet Réfrigération i Satam Névé. Preuzeta je od Epta Grupa 1988. godine u skladu s razvojnim ciljem dovođenja primarnih tvrtki iz industrije u grupaciju. Brend postiže značajna priznanja na tržištu zbog svojih revolucionarnih rješenja te svojih inovativnih i štednih karakteristika.

www.bonnetneve.com

George Barker

Osnovana 1928. godine u Bradfordu, Velika Britanija, gdje je danas poznata po svojem širokom znanju i iskustvu koje se primjenjuje na dizajn i proizvodnju individualnih rješenja rashladnih jedinica. Važan je brend unutar Epta Grupe od 1999. godine. Svoj značaj najbolje izražava u upravljanju s proizvodima te u uslugama projektiranja sustava kako bi klijentima ponudili najbolje rješenje za njihove potrebe.

www.georgebarker.co.uk

POSLJEDNJI PROJEKTI / NA KOJIMA JE INSTALIRANA OPREMA ILI SISTEMI Epta (Costan)