Zastupništva/ General Electric

GE Lighting (Rasvjeta) profesionalna je divizija General Electrica specijalizirana za rasvjetna rješenja diljem svijeta.

General Electric Industrial rasvjetna tijela najnovija je tehnologija rasvjete za industriju, prometnice i vanjske prostore.

GE je rođen s izumom prve žarulje sa žarnom niti. Više od stoljeća kasnije, njihova divizija rasvjete i dalje donosi svjetlost svijetu pomažući tako unaprijediti nove tehnologije kao što su fluorescentna i LED rasvjeta koji rade s većom učinkovitost, manjim troškovima i manjim utjecajem na okoliš.

Ecomagination je GE-ova strategija rasta kako bi se poboljšala produktivnost resursa i smanjio utjecaj na okoliš na globalnoj razini putem komercijalnih rješenja za klijente. Dio strategije je ulagati u čistu tehnologiju i poslovne inovacije te razvojem rješenja omogućiti gospodarski rast izbjegavanjem emisija i smanjenjem potrošnje vode čime se smanjuju utjecaji na okoliš. Svojim vlastitim razvojnim strategijama razvijaju partnerstva s kojima rješavaju najteže izazove za zaštitu okoliša u razmjerima stvaranja čišćeg, bržeg i pametnijeg sutra.

GE Ecomagination udružio se s inovativnim partnerima istomišljenika za rješavanje najvećih resursnih izazova. Zajedno stvaraju inovativnu i skalabilnu globalnu energiju.