General Electric / Hladnjaci

GE Hladnjak - Američki san

Koji je Hladnjak pravi izbor za Vas?

Od luksuzne GE Monogram serije, do stilske GE Profile serije pa sve do bezvremenskog GE branda - GENERAL ELECTRIC ima proizvode koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom i koji će pogodovati Vašem lifestyle-u!

GENERAL ELECTRIC Hladnjaci različitih su dimenzija te stoga nedostatak prostora neće više biti problem. Današnji običaji kupovine znače da američki hladnjaci ubrzo postaju potreba, objedinjujući izniman kapacitet s mogućnošću čuvanja hrane svježom u dužem vremenskom periodu. Međutim, dok veliki hladnjaci mogu biti nesumnjivo lijepi, samo General Electric ima novu vrhunsku tehnologiju koja garantira najviši nivo svježine hrane i izvedbe. Jedinstvena obilježja poput CustomCoolTM značajke omogućava kombinaciju hlađenja i grijanja, dozvoljavajući Vam po prvi put da istaknete hladnoću, otapanje ili odaberete digitalno praćenje temperature za Vašu svježu hranu. Nadalje, SmartWater filtri proizvode led i vodu oslobođene nečistoća samo pritiskom na gumb. Uz ove i mnoge druge uzbudljive značajke General Electric vjeruje da će nova generacija američkih hladnjaka doprinijeti stilu, sofisticiranosti i praktičnoj korisnosti koja će zauvijek izmijeniti Vašu kuhinju i Vaš stil života.     

GE "COLD STEEL" HLADNJACI 


Čvrstoća i ljepota objedinjene su u proizvodima GE "Cold Steel" hladnjaka od nehrđajućeg čelika. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete koji omogućava finu završnu obradu stiliziranih rubova. Kako bi se i nadalje naglasio zaobljen oblik hladnjaka, dizajnirane su fine zaobljene ručke. Dizajneri su uspješno stvorili mudro minimalističko rješenje za unapređenje dizajna moderne kuhinje i proizveli vizualno ugodan dojam.   

Glatka površina od nehrđajućeg čelika proizvodi vrhunski efekt za sva vremena, osiguravajući na taj način da stil položi test vremena. 

GE "Cold Steel" linija hladnjaka nudi gotovo perfektnu simetriju, pružajući ravnotežu ukupnom dizajnu kuhinje.