General Electric / Klime

General Electric nudi klima uređaje prepoznatljivog dizajna.

Geneal Electric modeli klima uređaja nude novi izgled i stavljaju naglasak na već prepoznatljivu pouzdanost i brigu o okolišu upotrebom ekoloških rashladnih medija R407c i R410a. General Electric nudi klima uređaje prepoznatljivog dizajna.

Boravak u prostoru klimatiziranom General Electric klima uređajem pruža maksimalan osjećaj ugode što su prepoznali korisnici diljem svijeta.

General Electric klima uređaji zadovoljavaju stroge svjetske i europske standarde te se svrstavaju u vodeće svjetske proizvođače.

Konstantnim razvojem i usavršavanjem General Electric klima uređaji prepoznati su od strane korisnika te bilježe konstantan rast prodaje.

Dizajn unutarnjih jedinica je prilagođen za sve vrste stambenih i poslovnih objekata s naglaskom na funkcionalnost i izgled.

Svakim danom ljudi imaju potrebu za klimatizacijom prostora u kojima žive ili borave radi ugodnosti, produktivnosi ili zdrastvenih razloga. General Electric pruža mogućnost odabira rješenja za klimatizaciju bilo da se radi o jednom prostoru ili više prostora.

Trebate li pouzdan klima uređaj javite nam se s povjerenjem te će Vam naš odjel klimatizacije i rashlada ponuditi gotovo rješenje za klimatizaciju stambenog ili poslovnog prostora.

General Electric nudi i uređaje s inverterskim kompresorima koji svojim radom pridonose smanjenju potrošnje energije te ovisno o potrebi optimiziraju potrošnju energije. Na taj način General Electric se svrstava u vodeće svjetske proivođače koji su primjenom inverterske tehnologije razvili klima uređaje s niskom potrošnjom el. energije.

General Electric posjeduje infrastrukturu koja može zadovoljiti zahtjeve za očuvanje energije u pogledu globalne ekologije novog stoljeća te nadogradnju učinkovitosti već postojećih rješenja.

Plan razvoja i širenja General Electric kompanije temelji se na podršci i edukaciji svojih predstavnika kako bi krajnjim korisnicima pružili pravovremenu korisničku i servisnu podršku.
General Electric u svom programu klimatizacije nudi klima-uređaje u različitim izvedbama i različitim kapacitetima.

General Electric nudi klima uređaje u zidnoj izvedbi u mono-split i multi-split varijanti, ovisno o tome imate li potrebu za spajanjem jedne ili više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu. Najčešće upiti za multi-split varijantom dolaze iz razloga zbog nedostatka slobodnog prostora za smještaj vanjske jedinice.

General Electric nudi i uređaje u stropno-parapetnoj, kazetnoj i kanalnoj mono-split izvedbi.