Izvodimo krovopokrivačke i sve vrste limarskih radova na objektima. Pružamo usluge izrade građevinske limarije, pokrivanje krovova i fasada trapeznim limovima

Trapezni limovi primjenjuju se kod pokrivanja objekata i oblaganja unutrašnjih i vanjskih pregradnih zidova. Zbog svoje osnovne karakteristike, izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima, pogodni su kod velikih rastojanja između oslonaca.

Isporučujemo i montiramo limene C kazete različitih visina i debljina ovisno o termoizolacijskim svojstvima koja se zahtijevaju.

Limovi mogu biti fasadni, sinusni, trapezni (krovni visoki val) i kazetni ovisno o namjeni. Postoji mogućnost nanošenja filca s donje strane ploče lima radi smanjenja kondenzacije.
Debljine limova su od 0,5 mm do 1,50 mm
Boje limova su standardne prema RAL karti proizvođača limova.

Prednosti limenog pokrova su u tome što je pokrov vrlo lagan, energetski učinkovit, izdržljiv, vodootporan, jednostavan za montažu i ima niski trošak životnog ciklusa – Isomec i Incold

Termoizolirani panel koristi se za pokrove objekata koji će se grijati ili hladiti, ovisno o namjeni objekta. Najraširenija vrsta, a po nama ujedno i najkvalitetnija je upravo panel s ispunom od poliuretana, koji se ugrađuje na većinu krovova i fasada objekata koji se trebaju grijati.
Ova se vrsta pokrova (u malo izmijenjenom obliku) ugrađuje i na objekte specijalne namjene, kao što su hladnjače, u preradi mesnih proizvoda, ugostiteljstvu, farmaceutskoj industriji, proizvodnji kozmetike, cvjećarstvu, pekarskoj industriji i dr.