General Electric / Monogram kolekcija

Monogram kolekcija - NAJBOLJE OD GE-a

Monogram kolekcija - kuhinja Vaših snova je napokon u sferi Vaših mogućnosti

GE MONOGRAM KOLEKCIJA je pobjedonosna kombinacija dizajna, kvalitete i izvedbe koja će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

MONOGRAM HLADNJACI

S pro styling griljama, s premium kvalitetom panela za vrata hladnjaka te fleksibilnošću prilagodbe unutarnjeg uređenja hladnjaka, Monogram hladnjaci mogu promijeniti vrlo običan i prosječan prostor u impresivno izlaganje ljepote i luksuza.

MONOGRAM VINSKI HLADNJACI

Monogram Vinski hladnjak i Monogram Bevrrage Centar sa svih strana imaju elegantan i lijep izgled pa se mogu uspješno prilagoditi širokom rasponu uređenja prostora. Atraktivan display - staklena metalizirana vrata s diskretnim unutarnjim osvjetljenjem pruža potpunu preglednost unutrašnjeg sadržaja uz istodobnu, vinu potrebnu zaštitu od štetnog svijetla. Fleksibilnost ugradnje - samostojeći hladnjaci mogu se ugraditi u elemente namještaja kako bi se dobio potpuniji izgled interijera. Vrata se po potrebi mogu premjestiti da se otvaraju na lijevu ili desnu stranu. Kontrola temperature - podesivi termostat može održati idealnu temperaturu za skladištenje ili posluživanje.

MONOGRAM ŠTEDNJACI

izrazito su stilizirani i briljantno napravljeni. Širine su 122 cm. Oni su Srce Vaše kuhinje, sa jedinstvenim dizajnom od nehrđajućeg čelika, funkcionalnom veličinom i veličanstvenom izvedbom daju izuzetno luksuzan izgled Vašoj kuhinji. Velika pećnica ima 8 funkcija dok mala pećnica ima 5 funkcija.

MONOGRAM PERILICE POSUĐA

pro dizajn, vrhunska izvedba, veliki kapacitet- dovelo je savršene fuzije stila i praktičnosti. Dostupna je u nekoliko veličina, oblika i izvedbi, Monogram Perilica posuđa poštuje tišinu Vaše kuhinje i okoline koja je okružuje. Dostupne su u dvije visine: standardna 82 cm i extra visoka 86 cm. Model XT Chef's savršen je izbor za pranje velikih posuda.

MONOGRAM NAPE

vrhunac sofisticiranog dizajna. Monogram Nape su snažne i lake za održavanje. Monogram ventilacijski sustavi nude kombinaciju moderne rafiniranosti i inovacije. Osobite linije daju posebnu značajku svakom dekoru, a različiti nivoi ventilacije omogućavaju veću i snažniju djelotvornost za razne potrebe kod kuhanja. Dostupne su u dvije izvedbe: moderna i tradicionalna izvedba nape.