O nama

PET-PROM d.o.o. firma je koja već u svojem imenu nosi simboliku izvrsnosti!


U svom nazivu sadrži broj pet, koji se smatra simbolom preduzetništva, napretka, uspeha i vizije budućnosti, a u vlasništvu je porodice čije prezime počinje s istim početnim slovima - porodice PETRIŠ.

Firma je osnovana 1990. godine te je kroz svoj skoro 30-godišnji razvoj imala viziju svog rasta i napretka kroz: rad, istrajnost, kvalitet, stvaralaštvo te realizaciju vizije.

PET-PROM je vizija budućnosti.
 

PET-PROM je jedna od retkih regionalnih firmi koja se radom i izgrađenim objektima dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta po principu “ključ u ruke” (radovi izvedeni od temelja do krova) i opremanju objekata vrhunskom opremom globalnih i regionalnih proizvođača. Gradite li poslovni ili skladišni prostor, hotel, kuću, stan, apartman /ili izvodite adaptaciju/ -obratite nam se s poverenjem kao partneru s kojim ćete ostvariti uspešnu saradnju i realizovati vaše ciljeve - stojimo Vam na raspolaganju za opremanje objekata i za izvođenje radova.

Višegodišnje iskustvo, iskusni i provereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod, istrajnost te moto: “radimo da bi trajalo i da je krajnji korisnik zadovoljan”, sve su to razlozi da nam se obratite s punim poverenjem.

PET-PROM ima 330 zaposlenih, stručnog osoblja, inženjere u svojstvu rukovodioca građenja, ekonomiste i svoje zaposlene za izvođenje radova. Pored toga sarađujemo s 20-ak kooperanata što čini dodatnih 200 angažovanih zaposlenih.

POSLOVNI
PROSTOR
2000m2
SKLADIŠNI
PROSTOR
7000m2
VOZNI
PARK
180+

Uz ured u Zagrebu imamo i regionalne urede u Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku i Puli te dodatne interventne timove u Slavonskom Brodu, Varaždinu, Bjelovaru, Karlovcu i Zadru. Na području ADRIA regije imamo i svoje urede u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Područja delovanja firme, za koja se specijalizovala jesu: gas, voda, kanalizacija, klimatizacija, ventilacija, rashladni sistemi, grejanje, struja, različite vrste završnih radova u građevinarstvu i zastupanje renomiranih stranih firmi, koje su prepoznale kvalitet i poslovnu viziju firme PET-PROM na hrvatskom tržištu te tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Specijalizovani smo za izvođenje različitih vrsta radova te smo spremni biti nosioci izvođenja objekta po principu "ključ u ruke":

 • spoljni i unutarnji vodovod i kanalizacija
 • instalacije i uređaji za ventilaciju prostora, izrada i montaža ventilacionih aspiratora
 • instalacije i uređaji (veliki i mali sistemi) klimatizacije
 • elektro-radovi
 • izrada i montaža rashladnih komora i vitrina
 • centralno grejanje
 • sve vrste kotlova i gorionika
 • građevinski radovi (mašinski i ručni iskopi, rezanje betona i asfalta, zidarski radovi i ostalo)
 • izrada fasada i krovova od termoizolacijskih "sandwich" panela ispunjenih poliuretanom ili kamenom vunom bravarski radovi i čelične konstrukcije
 • servis vatrogasnih aparata i opreme uz izdavanje potrebnih atesta
 • servis klima uređaja
 • suva gradnja
 • sobo-slikarski i molerski radovi
 • staklarski radovi
 • stolarski radovi

 

PET-PROM je ovlašćeni distributer globalnih firmi kao što su:

 

Rashladni sustavi:

Epta Group (Costan, Eurocryor, Iarp), Arneg Group (Arneg, Incold, Oscartielle, Intrac), Stefani, Brema, Doublecool, Tecnodom, Coldesign, Saravini, Tefcold, Ugur

Excluzivne linije:

Subzero & Wolf

Klimatizacija:

Climaveneta, Galletti, Panasonic, Systema, SIC, Fabricair, VTS, Cetra

Grijanje, Vodovod i kanalizacija:

Wolf, Pacetti, Pipelife, Systema, Euroaque, Ecopan, Thermokey

Građevinski materijal:

Foma, Rigips, FBC Majdanpek, Isomec

Rasvjeta:

Zumtobel, Philips, General Electric

Sigurnost:

Schrack, Panasonic i dr.

 

Zastupajući gore spomenute kompanije i njihove proizvode, ugrađujemo proizvode istih u različite objekte koje gradimo na području cijele Hrvatske i regije, promičući na taj način njihovo ime i kvalitetu.