Zastupništva/ Pacetti

40 godina aktivnog djelovanja na tržištu

Pacetti

Tvrtka Pacetti Srl, u svojih je 40 godina aktivnog djelovanja na tržištu, uspostavila u potpunosti kvalificirano osoblje koje je uključeno u cjelokupni proces proizvodnje.

S posebnom brigom o potrebama kupaca, Pacetti svojim inovacijama nudi proizvode i usluge najviše kvalitete. Široka prodajna mreža omogućuje da se proizvodi distribuiraju na cijelom talijanskom tržištu. Unazad nekoliko godina distribucija pokriva i područja Mediterana i Europe.

Alternativna energije

Cilindri za toplu vodu za pohranu i proizvodnju tople vode u kombinaciji sa solarnim panelima, toplinskim pumpama, pećima i kaminima za iskorištavanje i oporavak različitih izvora energije.

Tradicionalna energija

Cilindri za toplu vodu za pohranu i proizvodnju tople vode u kombinaciji s tradicionalnim bojlerima koji zadovoljavaju visoke zahtjeve u pogledu količine i suvremenosti primjene.

Hlađenje

Rashladni spremnici za vodu dostupni u različitim standardnim i individualno složenim modelima te hidronički moduli za hladnu vodu za uporabu u klimatizaciji i sustavima za hlađenje

Prijenos topline

Rastavljeni ili lemljeni izmjenjivači topline i toplinske kompaktne jedinice dostupni u širokoj ponudi modela i veličina.

POSLJEDNJI PROJEKTI / NA KOJIMA JE INSTALIRANA OPREMA ILI SISTEMI Pacetti