Zastupništva/ Panasonic

Brend klimatizacijskih uređaja kojem se globalno vjeruje Panasonic – vodeći na području grijanja i hlađenja

Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje svjetski je pionir u istraživanju i inovacijama te pruža odgovarajuća rješenja koja već gotovo 60 godina korisnicima osiguravaju maksimalnu udobnost te pružaju potporu profesionalcima uključenima u projekte ugradnje i prilagodbi.

Panasonic, zrak Vašeg života

Klimatizacijski uređaji Panasonic prisutni su od 1958. godine. U mnogim domovima, ovi su uređaji dio obitelji i djelomično su odgovorni za zrak koji svaki član obitelji udiše. U Vašem se domu događaju mnoge stvari, a Panasonic se brine da ti događaji budu u najboljem ozračju. Klimatizacijski uređaji Panasonic prvi su proizveli Healthy Air te nastoje biti iznimno učinkoviti i brzi. To je razlog zašto su tako dugo s nama.
Kada birate partnera za klimatizaciju za svoje projekte, trebate imati povjerenje i sigurnost koje pruža veliki brend koji će osigurati uspjeh iz svake perspektive. Panasonicova rješenja za grijanje i hlađenje imaju sve što može zadovoljiti Vaše potrebe: iskustvo, učinkovitost i uštede, kvalitetu i pouzdanost, bogatu ponudu rješenja i, naravno, činjenicu da su oduvijek tu uz Vas. Panasonicova rješenja za grijanje i hlađenje brend je kojega preporučaju profesionalci.

Iskustvo

Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje svjetski je pionir u istraživanju i inovacijama te pruža odgovarajuća rješenja koja već gotovo 60 godina korisnicima osiguravaju maksimalnu udobnost te pružaju potporu profesionalcima uključenima u projekte ugradnje i prilagodbi.

Učinkovitost i uštede

Snažno predani okolišu i energetskoj učinkovitosti, Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje nude izvrsnu učinkovitost koja rezultira fantastičnim smanjenjem računa za energiju.

Velik izbor rješenja

Od najmanjih projekata do sveobuhvatnih ugradnji u velikim zgradama, Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje nude najbolje mogućnosti na tržištu s velikim izborom rješenja kada su u pitanju tehnologije zrak/zrak ili zrak/voda. Ključ uspjeha projekta često je u kombinaciji obje tehnologije. Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje nudi najveći izbor rješenja, kako za vanjske tako i za unutarnje jedinice kako bi najbolje rješenje uvijek bilo dostupno.

Kvaliteta i pouzdanost

Panasonic rješenja za grijanje i hlađenje također su vodeća na području inovacija, s više od 91.539 registriranih patenata kako bi poboljšali živote svojih korisnika. Kompanija je ukupno proizvela više od 200 milijuna kompresora u svoja 294 proizvodna pogona diljem svijeta. Sve to jamči iznimnu kvalitetu i pouzdanost Panasonicovih klimatizacijskih uređaja i omogućuje im da ponude maksimalnu učinkovitost. Pridržavaju se najstrožih zahtjeva vezanih uz okoliš te se prilagođavaju zahtjevima najnaprednijih suvremenih projekata.

Tehnička podrška

Panasonic ima impresivan raspon usluga podrške za projektante, osobe koje izrađuju specifikacije, inženjere i montere na tržištu klimatizacijskih uređaja. Na usluzi Vam je čitava organizacija što olakšava Vaš posao, od projekta do ugradnje te od postavljanja do održavanja.

Brend klimatizacijskih uređaja kojem se globalno vjeruje Panasonic – vodeći na području grijanja i hlađenja

S više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja širom svijeta, Panasonic je neupitno jedna od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja. S razgranatom mrežom proizvodnih pogona i instituta za istraživanje i razvoj, Panasonic isporučuje inovativne proizvode koji sadrže najnovije vrhunske tehnologije i postavljaju standarde za klimatizacijske uređaje širom svijeta. Panasonic se globalno širi i na međunarodno tržište te plasira vrhunske proizvode koji nadilaze granice.

POSLJEDNJI PROJEKTI / NA KOJIMA JE INSTALIRANA OPREMA ILI SISTEMI Panasonic