Zastupništva/ Philips

Philips Rasvjeta globalni je tržišni lider s priznatom ekspertizom u razvoju, proizvodnji i primjeni inovativnih (LED) rasvjetnih rješenja.

Philips

Philips nudi cjelokupni spektar proizvoda koji će zadovoljiti svaku potrebu za rasvjetom. Spektar proizvoda obuhvaća unutarnja i vanjska rasvjetna tijela, svjetiljke, upravljački sklop i elektroniku.

Široka lepeza specijaliziranih proizvoda obuhvaća sustave poput solarnog programa, svjetlosnog tekstila, automobilske rasvjete, specijalne rasvjete i još mnogo toga.

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips pomažu ljudima da se osjećaju ugodno, korisno i sigurno. Ukrašava prostore i mijenja okoliš. Tradicionalno i LED osvjetljenje svjetske klase u kombinaciji s analognim i digitalnim upravljačkim sklopom omogućuje da se pruži svjetlosni doživljaj, u bilo kojem trenutku i gdje god to želite.

Kao vodeća tvrtka u revoluciji LED tehnologije, surađuju sa svojim kupcima kako bi stvorili rasvjetne sustave koji su prvenstveno energetski učinkoviti i održivi, uz smanjene troškova rada. Usredotočeni su na poboljšanje izdržljivosti i učinkovitosti unutarnjeg i vanjskog ambijenta, osiguravajući sve – od funkcionalne opće rasvjete do spektakularnih doživljaja promjene boje – što obogaćuje vašu marku, potiče društvene veze i obnavlja društvene zajednice.

U tvrtki Philips povezuju svoje dubinske ekspertize i asortiman sustava s vašim projektnim zahtjevima kako bi pretočili vaša očekivanja u učinkovitu rasvjetu.

POSLJEDNJI PROJEKTI / NA KOJIMA JE INSTALIRANA OPREMA ILI SISTEMI Philips