Projekti /

Proizvodne hale i LDC

VENTILACIONI I RASHLADNI SISTEMI ZA PROIZVODNE HALE I LDC

Specijalnost su nam sistemi grejanja i hlađenja na velikim objektima, sistemi video nadzora i protiv požarni sistemi, mašinstvo i završni radovi u gradjevinarstvu.

PET-PROM je jedna od retkih firmi u ADRIA regiji koja se radom i izgrađenim objektima dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta po principu “ključ u ruke” i opremanju objekata vrhunskom opremom globalnih i regionalnih proizvođača.

Gradite li poslovni ili magacinski prostor, hotel, kuću, stan, apartman /ili izvodite adaptaciju/ -obratite nam se s poverenjem kao partneru s kojim ćete ostvariti uspešnu saradnju i realizovati vaše ciljeve - stojimo Vam na raspolaganju za opremanje objekata i za izvođenje radova.

Višegodišnje iskustvo, iskusni i provereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod, istrajnost te moto: “radimo da bi trajalo i da je krajnji korisnik zadovoljan”, sve su to razlozi da nam se obratite s punim poverenjem.

PET-PROM ima 330 zaposlenih, stručnog osoblja, inženjere u svojstvu rukovodioca građenja, ekonomiste i svoje zaposlene za izvođenje radova. Pored toga sarađujemo s 20-ak kooperanata što čini dodatnih 200 angažovanih zaposlenih.

Besprijekorna realizacija rezultat je naših znanja i kompetencija!