Schrack Seconet- razvoj pouzdanih sustava za dojavu požara njihova je tradicija. Velika ulaganja u istraživanje i razvoj, te sudjelovanje u međunarodnim forumima i suradnja s tehničkim fakultetima, agencijom za zaštitu od požara postavili su ih kao lidera za sustave za vatrodojavu

Organizacija rada i ispitni laboratoriji moraju osigurati da proizvodi ne budu samo "state of the art", nego i da osiguraju vodeću ulogu u radu za sigurnosti ljudi i imovine.

Schrack Seconet se  još od kraja 80-ih opredjelio za proizvodnju potpuno redundantih sustava za dojavu požara. U tehničkom smislu redundantnost znači posebno postojanje funkcionalno istih ili uporedivih resursa jednog tehničkog sistema, koji u normalnoj upotrebi bez smetnji nisu neophodni za pravilno funkcioniranje sustava. Za sustav Integral to znači da, paralelno sa operativnim sustavom koji je u funkciji, postoji i jedan drugi identični sustav koj je u „Hot-Stand-By“ režimu. Ne samo da je mikroprocesorska struktura duplirana, već je i kompletna struktura sustava, sve komponente i svi dijelovi unutar centrale duplo izvedeni. 

Sustavi vatrodojave sastoje se od detektora dima, vatre, svih vrsta plinova, od centralnog alarmnog uređaja, kao i izvršnih uređaja kojima upravljaju automatske protupožarne centrale, za dojavu, gašenje i lokalizaciju požara.


Unutar naše ponude nudimo digitalne centrale i detektore renomiranog svjetskog proizvođača GE Security (Aritech). Oprema zadovoljava važeće standarde i propise u Hrvatskoj. Svojim znanjem i suvremenim tehničkim uređajima u mogućnosti smo zadovoljiti i najzahtjevnije klijente u pogledu projektiranja, integracije, montaže i održavanja suvremenih sustava za dojavu požara.