Zastupništva/ Ugur

Počeli su s proizvodnjom 18. travnja 1954. godine s prvim uređajem za sladoled.

Ugur

Uğur Cooling Inc. Co. najveća je rashladna grupacija u Turskoj koja je i danas lider u sektoru.

Sa svojom tvornicom od 220.000m² i 2000+ kvalificiranih djelatnika te proizvodnjom u skladu s najnovijom tehnologijom, Uğur Cooling doslovno je svjetski brend u izvozu i servisiranju na globalnoj razini u 142 države.

Svojom širokom lepezom usluga, koja je u korak s kvalitetom i širokim rasponom proizvoda koji pokrivaju potrebe svih korisnika, Uğur Cooling s ponosom uslužuje najveće globalne brendove kao: Unilever, Ulker, Nestle, Evian, Pınar, Pepsi, Coca Cola, Sinalco, Carlsberg-Tuborg, Efes Pilsen, Beck’s i Heineken.

Uğur Cooling stekla je CE, UL, NSF, GOST, KEMA, SASO, MEPS certifikate zbog većeg broja vitalnih faktora: sljedeći strategiju poboljšanja na kupce i stalnom razvoju na globalnoj razini. Isto tako, na administrativnoj razini posluju i certificirani su u skladu s normom TS EN ISO 9001 sustava kontrole kvalitete.

Uğur Cooling sa svojim profesionalnim vodstvom, iskusnim inženjerima, politikom proizvodnje usmjerene na kvalitetu i djelatnicima koji pridonose produkciji u timskom duhu gradi svoje ime, kvalitetu i 61-godišnje iskustvo za budućnost.