Zastupništva/ Zumtobel

Zumtobel je tvrtka unutar Zumtobel grupacije, i vodeći međunarodni ponuđač cjelovitih rješenja za profesionalnu unutarnju i vanjsku rasvjetu zgrada.

Više od 50 godina Zumtobel razvija inovativna i individualna rješenja rasvjete koja udovoljavaju najvišim ergonomskim, ekonomskim i ekološkim zahtjevima, stvarajući dodatnu estetsku vrijednost.

Kao vodeći inovator, Zumtobel nudi širok spektar kvalitetnih svjetiljaka i sustava za upravljanje rasvjetom za različita područja primjene u profesionalnoj rasvjeti zgrada:
  • Ured i komunikacija
  • Obrazovanje i znanje
  • Prezentacija i prodaja
  • Hotel i wellness
  • Umjetnost i kultura
  • Zdravlje i njega
  • Industrija i tehnika
  • Fasade i arhitektura
     

Vodeća tvrtka na međunarodnom tržištu

Na međunarodnom tržištu Zumtobel je svojim kupcima dostupan na licu mjesta, kroz vlastitu prodajnu organizaciju u 23 zemlje i zastupništva u još 50 zemalja.  Tvrtka, s korijenima u Vorarlbergu, pridaje veliki značaj međunarodnim kontaktima za uspostavu svjetske mreže stručnjaka i partnera za planiranje u gospodarskom sektoru rasvjete.

Emotivno djelovanje svjetla

Cjelovitim rješenjima rasvjete Zumtobel stvara svjetlosna ozračja koja omogućuju doživljaj interakcije između svjetla i arhitekture. Kombinirano korištenje svjetiljki, sustava za upravljanja rasvjetom i rasvjetom u slučaju nužde ravna se prema arhitekturi zgrade i situaciji u kojima se isti primjenjuju.

Svjetlo stvara osjećaj ugode

Kako bi dostigao najbolju moguću kvalitetu svjetlosti za čovjeka, Zumtobel istražuje poticajno djelovanje svjetla na zdravlje i kontinuirano poboljšava njegovu iskoristivost. Posebna pozornost primijenjenih istraživanja pridaje se energetskoj učinkovitosti. Upravljanje rasvjetom ovisno o dnevnom svjetlu i svjetiljke s povećanim stupnjem radne učinkovitosti, pri istim karakteristikama rasvjetnih tijela, daju više svjetla i svjetline od standardnih rješenja.

POSLJEDNJI PROJEKTI / NA KOJIMA JE INSTALIRANA OPREMA ILI SISTEMI Zumtobel